(0)
Представляємо нову версію FlyDoc 1.1.3.16

Представляємо нову версію FlyDoc 1.1.3.16

20 Квітня 2023

Представляємо нову версію FlyDoc 1.1.3.16

У новому релізі модуля FlyDoc 1.1.3.16 здійснені наступні зміни:

  1. Повторне затвердження документів  
  2. Реалізована можливість перевірки підписів на документах та повторного підписання документів, що були підписані недійсними КЕП. За результатом перевірки КЕП документи, що були підписані недійсними сертифікатами, набувають стану Потребує повторного затвердження та можуть бути повторно підписані дійсним сертифікатом і відправлені контрагенту.
  3. Відображення факсиміле на вкладеннях до електронного документа 
  4. Реалізовано відображення факсиміле КЕП при перегляді вкладеннь до електронного документу
  5. Можливість налаштовувати отримання первинних документів за кодом ЄДРПОУ відправника 
  6. У таблиці блоку налаштувань Налаштування за замовчуванням додано поля ЄДРПОУ відправника та Код філії. Щоб налаштувати прийом документів за ЄДРПОУ, в EdiCfg.exe у вкладці Типи документів у полі ЄДРПОУ відправника введіть відповідний код ЄДРПОУ та оберіть програму, у якій потрібно здійснювати прийом документів. У разі потреби, у полі Код філії введіть код філії відправника документа. Поле Код філії доступне для введення даних після заповнення поля ЄДРПОУ відправника. Зверніть увагу, налаштування отримання документа за ЄДРПОУ відправника має вищий пріоритет, ніж налаштування отримання за кодом документа. Неможливо одночасно зазначити у налаштуванні код документа та код ЄДРПОУ. Зміни налаштувань роздільного прийому документів будуть застосовані через 15 хвилин після їх збереження.
  7. Безкоштовна відправка документів 
  8. Оновлено ліміт безкоштовної відправки документів. Встановлено можливість відправки 10 безкоштовних документів на місяць.
  9. Відображення позначки часу 
  10. Налаштовано відображення позначки часу при виконанні запиту /ptn/print (відображення друковного уявлення докумена в PDF) та /ptn/draw (відображення графічного уявлення документа PNG)