(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.078

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.078

18 Квітня 2024

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.078

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.078.
Основні зміни:

Новий спосіб оплати – «Оплата частинами»

Тепер ваші клієнти можуть розраховуватись за товар у декілька платежів завдяки новому способу оплати – «Оплата частинами».

Створення фіскального чеку з таким способом оплати – це легко! Просто оберіть варіант «Оплата частинами» в області розрахункових даних та виберіть тип часткової оплати: «Перша сплата», «Чергова сплата» або «Остаточний рахунок». Заповніть необхідну інформацію і проведіть оплату.

Активувати «Оплату частинами» можна у кабінеті користувача. Для цього відкрийте «Всі каси – Налаштування – Режим, спосіб та вид оплати». Потім оберіть ПРРО і зазначте спосіб оплати – «Оплата частинами».


Друк штрихкодів

Окрім цінників, тепер ви також можете роздрукувати штрихкоди товарів. Як? У модальному вікні «Друк цінників та штрихкодів» оберіть радіокнопку «Штрихкоди», налаштуйте параметри друку і натисніть «Друкувати». Готово! Роздруковані штрихкоди вже у вас.


Збереження способу оплати

Створюйте чеки швидше завдяки новій можливості збереження попереднього способу оплати!
Створіть новий чек. В полі «Спосіб оплати» автоматично буде обраний той спосіб, що було використано попереднього разу. Спосіб оплати зберігається навіть за умови закриття зміни. Користуйтесь!


Нові розміри цінників

Треба роздрукувати цінник, а потрібного розміру нема. Що робити? Вам – нічого, адже Cashalot вже потурбувався про це! Тепер доступні нові розміри цінників: 30х40 мм, 30х50 мм, 40х30 мм, та 40х50 мм.


Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом

  • Використовуйте декілька POS-терміналів!
    Додана можливість використання декількох POS-терміналів при роботі в API Cashalot. Для цього в API COM(Bridge) та Драйвер Cashalot для BAS реалізовано методи GetPOSTerminalList та SetDefaultPOSterminal. Ці методи дозволять отримувати інформацію про перелік налаштованих платіжних терміналів та їх ідентифікатор в Cashalot, а в подальшому виконувати встановлення налаштувань для пристрою, який буде використовуватись для проведення оплати карткою. Таким чином користувачу доступна можливість за потреби виконувати зміну POS-терміналу перед проведенням безготівкового розрахунку, наприклад, якщо сплату коштів необхідно виконати на різні мерчанти платіжного терміналу.

  • Відкориговано формування скороченого періодичного звіту про продаж за допомогою методу PrintPReportDate.

  • Удосконалено роботу драйвера POS-термінала для BAS при використані платіжних терміналів підключених в USB конфігурації.


Інші приємності

  • ПРРО Cashalot не лише функціональний, а й візуально естетичний. Оцініть оновлений дизайн модальних вікон!

  • Підключайте термінали Verifone від SSI для проведення платежів! Для цього в розділі «Налаштування – Додаткове обладнання – POS-термінали» оберіть тип конфігурації «SSI (LAN)».