(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.068

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.068

10 Жовтня 2023

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.068

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.068.
Основні зміни:

Контролюйте час продажу алкогольних напоїв
Cashalot  контролюватиме час продажу алкогольних напоїв, і автоматично заборонить проведення даної операції у невстановлений час. Попередньо необхідно у Кабінеті користувача у розділі Мій бізнес – Налаштування – Час продажу алкогольних напоїв встановити період часу, у який дозволяється продаж алкогольних напоїв.
При спробі додати у чек номенклатуру, коди УКТЗЕД якої починаються з 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208, у період часу, що не відповідає дозволеному інтервалу, на ПРРО буде виведено повідомлення, у якому зазначається дозволений час продажу алкогольних напоїв.

Налаштовуйте пристрої введення інформації
Тепер можна налаштовувати використання декількох пристроїв введення інформації.
Налаштувати використання пристроїв Клавіатура або Сканер можна у новому розділі Налаштування – Додаткове обладнання – Пристрої введення. У розділі можна додавати кілька пристроїв одного типу.
Щоб додати пристрій, підключіть його до комп’ютера, у розділі Пристрої введення оберіть його тип, залежно від типу пристрою, що налаштовується, введіть символи з клавіатури або зіскануйте штрихкод, у разі потреби, введіть назву пристрою та збережіть налаштування.

Повертайте товари та послуги, реалізовані зі способом оплати Інтернет-продаж
Виконуйте повернення по фіскальному чеку зі способом оплати Інтернет-продаж у разі неотримання або відмови від товару покупцем. Можна формувати видатковий чек з формами оплати Передоплата та/або Післяплата. Функція Провести повернення доступна для створених чеків повернення, у яких не змінювалися дані по товарах. У разі зміни даних по товарах будуть доступні види повернення Повернення готівкою, Повернення на картку, Комбіноване повернення.

Відправляйте відкладені чеки на реєстрацію
Відправляйте одразу декілька чеків на реєстрацію з реєстру Відкладені чеки. Щоб обрати чеки, які необхідно зареєструвати, встановіть відмітки у відповідних рядках та натисніть кнопку Зареєструвати чек.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Розширено перелік розмірів цінників, які можна обрати при налаштуванні друку цінників.
  2. Відкориговано відправку на реєстрацію видаткового чека, сформованого на основі чека передоплати після реєстрації чека післяплати.
  3. Змінено назву кнопки у вікні формування видаткового чека з «Повернення безготівкове»на «Повернення на картку».