(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.069 та Бек-офісу

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.069 та Бек-офісу

31 Жовтня 2023

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.069 та Бек-офісу

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.069 та Бек-офісу.
Основні зміни:

Налаштовуйте способи оплати при продажу товарів у інтернеті

Використовуйте новий вид способу оплати «Післяплата повна» для продажу товарів у мережі інтернет з використанням служб доставки. Спосіб оплати «Післяплата повна» доступний після виконання налаштувань у Кабінеті користувача у розділі «Всі каси – Налаштування – Режим каси та способи оплати – Продаж».

Нові моделі ваг для робочого місця касира

Підключайте до ПРРО моделі електронних ваг від виробника ІКС-Маркет. Підключення та налаштування ваг виконується у розділі «Налаштування – Додаткове обладнання – Ваги».

Зручно переглядайте залишки товарів при формуванні чека

Тепер побачити облікові залишки товару можна у колонці «Залишки» вікна формування чека. За замовчуванням колонка прихована. Щоб відобразити або приховати колонку, натисніть кнопку налаштування колонок. Перегляд залишків доступний, якщо у Кабінеті користувача активовано пробний безкоштовний період для розділу «Склад» та встановлено опцію «Здійснювати облік товарів» у розділі «Склад – Налаштування».

Необхідна інформація у чеках Передоплати та Післяплати

Доопрацювали способи оплати Передоплата та Післяплата згідно з вимогами ДПС. У чеках додано відображення додаткової інформації для загального коментаря до чека:

Для чека Передоплата:

  • «Залишок до сплати <cума післяплати> грн» (текст у полі коментар відображається при попередньому перегляді та після реєстрації чека).

Для чека Післяплата:

  • «Сума сплаченого авансу <cума передплати> грн» (текст у полі коментар відображається при попередньому перегляді та після реєстрації чека).

Реєструйте чеки за умови нестабільного зв’язку

Не припиняйте роботу при нестабільному інтернет-зв'язку з сучасними КЕП, збереженими у сховищі CloudKey. У разі відсутності зв’язку зі сховищем Cashӓlot перейде до роботи у режим «офлайн». Ви зможете продовжити створювати чеки, які будуть зареєстровані після відновлення зв’язку зі сховищем CloudKey.

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API з СОМ інтерфейсом

Доопрацювали відображення реквізитів платіжної системи в фіскальному чеку.

Ми прагнемо досконалості:

  1. Доопрацювали механізм виконання операції Службової видачі при одночасній роботі у кількох екземплярах програми.
  2. Додали можливість змінювати ширину області розрахункових даних по чеку у вікні формування чека.
  3. Налаштували відображення даних оплати карткою у друкованій формі чеків продажу та видаткових чеків за умови заповнення значень у відповідних полях.
  4. Для зручності користувачів  розширено функціонал завантаження власних чеків з серверу ФСКО у розділі «Історія операцій»

Зміни щодо оновлення Кабінета Cashӓlot

Налаштовуйте способи оплати при продажу товарів у інтернеті

У розділі «Всі каси – Налаштування – Режим каси та способи оплати» для режиму Продаж додано можливість налаштовувати новий вид способу оплати, що використовується при продажу товарів у мережі інтернет із використанням служб доставки: Післяплата повна.

Додано відображення нового способу оплати у звітах розділу «Аналітика»:

  • Статистика по чекам продажу;
  • Аналітика по реалізованим товарам.