(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.64

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.64

22 Серпня 2023

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.64

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.64.
Основні зміни:

Друкуйте цінники для товарів.

Можливість друку цінників для товарів реалізовано у довіднику Номенклатура та розділі Склад - Залишки товарів. Функціонал простий та доступний в роботі - для друку цінників необхідно  виділити в переліку номенклатуру за допомогою кнопки зліва та натиснути на іконку Друк цінника вкінці рядка, або зліва в заголовку реєстру.

Також надана можливість друку цінників при масовому виборі товарів в довіднику Номенклатура та розділі Склад - Залишки товарів.

Функціонал друку цінників підтримує друк штрих-коду, внутрішнього або виробника, і надає можливість вибору штрих-коду, необхідного для друку.

При друку цінників, штрих-коди, які відповідають стандартам EAN-13, будуть мати лінійний вигляд, що забезпечить можливість роботи зі сканером штрих-кодів.

Використання власного штрих-код для товарів.

Для зручності роботи з товарами реалізовано обробку та відображення внутрішнього штрих-коду, налаштованого у кабінеті користувача Cashӓlot.

Також, для робочого місця касира, довідника Номенклатур та реєстру Залишки додано можливість пошуку товару по його внутрішньому штрих-коду.

Додатково у реєстрах Номенклатура та Залишки реалізовано колонку «Внутрішній штрих-код».

Копіювання посилання на фіскальний чек в Cashӓlot.

Реалізовано функціонал копіювання посилання на перегляд чека в кабінеті користувача.

Скопіювати посилання на чек можливо одразу після фіскалізації по кліку на кнопку Копіювати посилання на чек або ж за допомогою Історії операцій – оберіть потрібний чек та клікніть на іконку Копіювати посилання.

Швидкий пошук групи.

В реєстрі Номенклатура для картки товару реалізовано можливість пошуку по назві групи:

  • Звіт про реалізовані товари

Оновлено візуальний вигляд форми звіту «Про реалізовані товари».

  • Відображення дати відкриття зміни на касі

Для зручності перегляду, у розділі Всі каси, додано візуальне відображення дати та часу коли саме була відкрита та закрита зміна на касі.

  • Оптимізована робота програми в режимі офлайн при використані сертифікатів різних користувачів.
  • Налаштовано отримання інформації про реєстрацію чека Службової видачі у разі нестабільного інтернет-з’єднання при закритті зміни.
  • Доопрацьовано механізм закриття зміни після примусового завершення офлайн сесії при використанні API COM(Bridge) та Драйвер Cashalot для BAS.