(0)
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashӓlot

Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashӓlot

22 Серпня 2023

Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashӓlot

Шановні клієнти!

Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashӓlot.

Що саме змінилося:

Коментар для відкладених чеків.

Коментарі до відкладених чеків вже доступні в мобільному застосунку Cashalot та готові забезпечувати вам необхідну персоналізацію при роботі з покупцями.

Реалізовано можливість додати коментар до відкладених чеків, що допоможе зробити кожен відкладений чек унікальним. Щоб скористатися цією функцією, створіть чек, натисніть Відкласти чек та додайте коментар у поле «За бажанням залиште коментар тут». Переглянути коментар до відкладеного чеку можливо у розділі Відкладені чеки.

Друк відкладених чеків.

Щоб скористатися функціоналом друку відкладених чеків, перейдіть до розділу Налаштування – Параметри чеків та активуйте опцію «Дозволити друк відкладених чеків». Якщо налаштування увімкнене, Ви зможете друкувати відкладені чеки у розділі: Відкладені чеки – Переглянути – Друкувати.

Важливо! Відкладений чек не є розрахунковим документом та не призначений для видачі клієнтам! На друкованій формі відкладених чеків виводиться напис "Для службового використання".

Видалення товарів у розділі Довідники.

Необхідний функціонал для роботи з товарами вже у Вашому смартфоні – видаляйте товари в мобільному застосунку Cashalot.

Для розділу Довідники по свайпу вліво доступна можливість видалення товару. Зауважте, що за умови активованого режиму Склад адміністрування товарами здійснюється виключно у Кабінеті користувача.

  • Виправлено відображення логотипу для iOS.
  • Виправлено відображення інформації про дату та час повернення до режиму онлайн у розділі Всі каси.