(0)
IV ERP FORUM: що нового підготувала компанія СОФТКОМ

IV ERP FORUM: що нового підготувала компанія СОФТКОМ

17 Грудня 2021

IV ERP FORUM: що нового підготувала компанія СОФТКОМ

15 грудня відбулась конференція ERP FORUM для ТОП-менеджменту та керівників підрозділів підприємств. Цьогоріч учасники форуму мали нагоду дізнатись про успішний досвід впровадження ERP-систем від членів Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу.


Компанія СОФТКОМ також брала участь у форумі, тож всі охочі мали змогу отримати інформацію щодо унікального програмного модуля – Оренда та управління нерухомістю для BAS.

Це програмне рішення дозволяє ефективно управляти нерухомістю різних типів: торговими і офісними центрами, ринками, виставковими майданчиками, складами, тощо.

Іншими словами, це типове програмне рішення дозволить спростити діяльність як великих холдингів, так і компаній, що здають приміщення у оренду. Модуль ідеально підійде для власників комерційної нерухомості, керуючих компаній та будівельних девелоперських організацій.

Оренда та управління нерухомістю для BAS містить набір таких підсистем:

  • управління реєстром об'єктів нерухомості;
  • управління договорами оренди;
  • управління взаєморозрахунками з оренди;
  • управління експлуатацією об'єктів нерухомості.

Під час виступу директор напрямку Автоматизації бізнесу компанії СОФТКОМ Олександр Бобровський розповів про успішні кейси впроваджень у BAS.

Ви також можете скористатися модулем Оренда та управління нерухомістю для BAS і вести облік оренди просто та зручно. Більше інформації про модель можна прочитати тут чи дізнатись за телефоном: (044) 50-141-50