(0)
ESET – лідер у галузі безпеки 2022

ESET – лідер у галузі безпеки 2022

26 Січня 2023

ESET – лідер у галузі безпеки 2022

Компанія ESET вкотре підтвердила своє лідерство в галузі інформаційної безпеки. За результатами 2022 року ESET отримала відразу кілька нагород за результатами аналізу незалежних дослідницьких компаній.

  1. ESET Internet Security отримав 2 золоті нагороди у незалежному тестуванні AV-Comparatives.
  2. Організація AV-Comparatives проаналізувала 17 продуктів безпеки для домашніх користувачів Windows. Було перевірено рівень їх захисту від актуальних загроз в Інтернеті, складних цілеспрямованих атак, а також виявлення великої кількості шкідливих програм без уповільнення роботи пристрою. За результатами аналізу ESET:

    • Здобув 2 золоті нагороди!
      Заблокував 14 із 15 цілеспрямованих атак під час перевірки розширеного захисту та продемонстрував найнижчий показник помилкових спрацьовувань.
    • У трьох тестуваннях досяг рівня Advanced+, а ще у двох інших – Advanced. Також експерти відзначили зручність, простоту інтерфейсу користувача та легкість використання.

    Окремо відзначимо, що рішення ESET Internet Security забезпечує комплексний захист пристроїв завдяки виявленню фішингових атак та інших видів загроз, перевірці смарт-пристроїв та безпеці онлайн-платежів. Саме тому продукт ідеально підходить для активних користувачів, які роблять покупки, працюють та спілкуються онлайн.

  3. Корпоративні рішення ESET відзначені за точне виявлення загроз організацією SE Labs.
  4. Організація SE Labs перевірила програми 9 постачальників у сегментах для малого бізнесу та корпорацій. Під час тестування на кожне рішення було спрямовано однакові загрози, серед яких цілеспрямовані атаки та активні шкідливі програми, виявлені в Інтернеті.

    За підсумками тестування:

    • Продукт ESET Endpoint Security отримав максимальну нагороду «AAA», оскільки показав 100% точність виявлення та заблокував усі потенційні загрози під час перевірки.

    Окремо відзначимо, що ESET Endpoint Security використовує багаторівневий підхід для збалансованого поєднання високої продуктивності, точності виявлення та відсутності помилкових спрацьовувань. Рішення поєднує такі технології, як захист від мережевих атак, програм-вимагачів та загроз без використання файлів, а також блокування спроб підбору паролів та цілеспрямованих атак.

  5. ESET знову отримала звання "Чемпіон" у матриці лідерів кібербезпеки 2022 від Canalys.

Canalys – провідна аналітична компанія на ринку технологій, яка оцінює постачальників кібербезпеки зі сформованими каналами постачання. За результатами аналізу:

  • Компанія ESET вкотре підтвердила статус «Чемпіон» відповідно до глобальної матриці лідерів кібербезпеки 2022. Високий рейтинг забезпечується за рахунок постійного зростання якості послуг, прозорості ведення бізнесу та зростання доходів компанії.