(1)
ЛІГА: ЗАКОН представила Платформу LIGAZAKON.NET - екосистему для бізнесу

ЛІГА: ЗАКОН представила Платформу LIGAZAKON.NET - екосистему для бізнесу

31 Серпня 2018

ЛІГА: ЗАКОН представила Платформу LIGAZAKON.NET - екосистему для бізнесу


Компанія ЛІГА: ЗАКОН представила   Платформу LIGAZAKON.NET, яка об'єднала «в хмарі» всі продукти і сервіси ЛІГА: ЗАКОН. Це новий етап реалізації місії компанії - допомагати вести і успішно розвивати бізнес в незалежній Україні.

«Ми гостро відчуваємо потребу бізнесу в єдиному технологічному рішенні, яке давало б йому необхідні інструменти для роботи і розвитку, а також для захисту інтересів на тлі постійно мінливих« правил гри ». І, оскільки наша професійна експертиза вже давно вийшла за межі інформаційно-правових продуктів і напрацьований портфель IT-рішень, ми прийняли рішення створити Платформу LIGAZAKON.NET як інформаційно-комунікаційну екосистему. Для того, щоб максимально сприяти в прийнятті ефективних рішень на всіх рівнях управління бізнесом і державою », - заявила глава ради директорів компанії ЛІГА: ЗАКОН Марина Бондаренко.

На даному етапі на Платформі LIGAZAKON.NET представлено 14 продуктів і сервісів ЛІГА: ЗАКОН. За рахунок їх синергії і крос-зв'язків максимально забезпечується комплексна підтримка діяльності керівника підприємства, юриста і бухгалтера. Для кожного з них створена своя професійне середовище, де вже сьогодні можна працювати одночасно з нормативними документами, судовими рішеннями, аналітикою, отримувати правові новини, консультуватися з експертами і використовувати всілякі опції у вигляді калькуляторів, шаблонів договорів тощо.

«На всі продукти і сервіси поширюється єдина авторизація. І, якщо ви стаєте користувачем хоча б одного продукту, можете працювати з усіма іншими продуктами Платформи LIGAZAKON.NET, у кожного з яких є open-рівень. Крім того, з усіх продуктів та сервісів можна здійснювати наскрізний пошук і формувати «Вибране». По-перше, це значно економить час і дає можливість отримати максимально повний результат, а по-друге - дозволяє користувачеві сформувати особисте робоче простір », - прокоментував продакт-директор Платформи LIGAZAKON.NET Дмитро Глазунов.

Платформа об'єднала Інформаційно-правові системи ЛІГА: ЗАКОН, сервіс подачі електронної звітності та документообігу Liga: REPORT з оцінкою ризику блокування, online-сервіс персонального консультування з питань оподаткування та бухобліку ОСОБИСТИЙ ЕКСПЕРТ, система аналізу судових рішень VERDICTUM, сервіси online-контролю за статусами нерухомого майна SMS-МАЯК, система перевірки і моніторингу бізнес-партнерів CONTRAGENT, систему медіа-моніторингу та контент-аналізу SEMANTRUM.

Потреба в інформації та аналітиці на Платформі LIGAZAKON.NET повністю покривають інтегровані ІНТЕРАКТИВНА БУХГАЛТЕРІЯ з необхідною аналітикою і консультаціями, електронні видання БУХГАЛТЕР & ЗАКОН і ЮРИСТ & ЗАКОН, систематизований джерело інформації про застосування міжнародних стандартів фінансової звітності ВІСНИК МСФЗ, спеціалізований БУХГАЛТЕР.UA і оновлений портал ЮРЛІГА з актуальними новинами юридичного ринку, а тепер - ще й аналітикою по галузях і практикам. Більш того, коли користувачеві необхідно «вживу» обмінятися практичним досвідом і поспілкуватися з експертами, він може скористатися пропозиціями АКАДЕМІЇ ЛІГА: ЗАКОН.

«Ми прагнемо бути головною і найкориснішою майданчиком для професіоналів, де вони зможуть комунікувати між собою, вільно серфить в інформаційному потоці і користуватися якісними бізнесовими продуктами для вирішення поставлених перед ними завдань. Платформа - це історія про те, як комунікувати, отримувати інформацію, працювати з професійним ПО - все в єдиному середовищі », - зазначила бізнес-лідер Платформи LIGAZAKON.NET Анна Мороз.

За її словами, вже незабаром Платформа LIGAZAKON.NET стане «центром комунікацій»: «Форуми, чати, соцмережі і месенджери ... Як об'єднати всі ці інформаційні потоки в єдиний, зібрати максимальну кількість представників професій в єдиному місці, щоб їм було зручно комунікувати? Ми вже працюємо над реалізацією цього завдання. Більш того, мають намір забезпечити комунікацію між бізнесом і владою ».

Компанія також прийняла рішення перевести на freemium-модель роботи ряд своїх продуктів, в т.ч. VERDICTUM і CONTRAGENT. Скористатися їх функціональними можливостями на Платформі LIGAZAKON.NET може кожен. І в допомогу кожному українцеві - відкрита інформаційно-правова система «ПРАВО УКРАЇНИ». Вона налічує близько 100 000 найважливіших документів - нормативно-правових актів вищих органів законодавчої і виконавчої влади, рішень Конституційного Суду України, актів міжнародного права, а також зручний функціонал для роботи з ними.

«Через підвищення правової культури в Україні ми хочемо змінити уявлення про те, як вести і розвивати бізнес. Інакше соціально-економічний розвиток України просто неможливо. І в цьому процесі ми бачимо своє місце і призначення »,   - пояснили менеджери ЛІГА: ЗАКОН.

Сьогодні сумарна кількість користувачів продуктів і сервісів ЛІГА: ЗАКОН перевищує 160 000 - це власники бізнесів, асоціації та відомства, представники юридичного та бухгалтерських співтовариств, фінансисти і аудитори, а також фізичні особи-підприємці. Але компанія планує розширити і без того чималу аудиторію за рахунок виведення на Платформу LIGAZAKON.NET нових продуктів. Зокрема, вже в жовтні поточного року буде інтегрований чат-бот для реєстрації торгових марок PatentBot і, спільно з партнерами, сервіс електронного документообігу.

«Платформа буде розвиватися і інтегруватися з новими сервісами, в т.ч. з партнерськими. Наприклад, платіжними, консультаційними та іншими. Обростаючи новими можливостями, вона дозволить розширювати співтовариства, залучаючи нових клієнтів і пропонуючи їм додаткові корисні рішення. Це буде єдина «точка» доступу до безлічі професійних продуктів, єдина технологічна середовище та єдина інформаційно-комунікаційна екосистема для бізнесу », - підкреслив Дмитро Глазунов.

***

Компанія   ЛІГА: ЗАКОН   - провідний розробник інформаційно-аналітичних продуктів і сервісів, побудованих на основі сучасних IT-технологій і забезпечують спрощення ведення бізнесу в Україні.

Заснована і веде свою діяльність з 1991 року. Входить до Групи компаній ЛІГА, яка також включає медіа-холдинг Ligamedia, JUSCUTUM Consulting Group, Міжнародний благодійний фонд «Let's help!», Сервіс медіа-моніторингу та контент-аналізу Semantrum, міжнародну компанію Ketchup Loyality Marketing і ін.