(0)
ESET розпочинає співпрацю з Google

ESET розпочинає співпрацю з Google

16 Жовтня 2017

ESET розпочинає співпрацю з Google

Компанія ESET - лідер в області проактивного виявлення - оголошує про співпрацю з Google і запускає Chrome Cleanup - новий інструмент для сканування і видалення шкідливих програм для Google Chrome, створений для безпечного і безперебійного перегляду сторінок в мережі Інтернет. Chrome Cleanup доступний для всіх користувачів Google Chrome, які користуються операційною системою Windows.

Оскільки сучасні кібератаки стають все більш складними, навіть при перегляді веб-сторінок користувачі можуть зіткнуться з сайтами, які встановлюють шкідливе програмне забезпечення на пристрій.

Chrome Cleanup попереджає про потенційні загрози, виявляючи небажане програмне забезпечення. Інструмент також видаляє шкідливі програми і повідомляє про успішне завершення очищення пристрою. У той же час Chrome Cleanup працює у фоновому режимі, не впливаючи на продуктивність роботи користувача.

«Використання Інтернету завжди має бути безпечним для всіх», - розповідає Журай Малчо, технічний директор компанії ESET. - Протягом трьох десятиліть компанія ESET розробила багато рішень для захисту, які дозволяють користувачам безпечно користуватися технологіями і запобігати зараженню різними кіберзагрозами. Зокрема Chrome Cleanup виявляє небажані програми, які можуть негативно вплинути на роботу користувачів в мережі Інтернет».

Інструмент доступний в актуальній версії Google Chrome.