(0)
ESET — вибір користувачів за 2023 рік

ESET — вибір користувачів за 2023 рік

1 Березня 2024

ESET — вибір користувачів за 2023 рік

eset-logo

Компанія ESET вкотре підтвердила своє лідерство в галузі інформаційної безпеки. За результатами дослідження Gartner® Peer Insights™ за 2023 рік рішення ESET PROTECT отримало відзнаку «Вибір користувачів».

Дослідження показало, що 97% користувачів оцінили власний досвід використання ESET на 5 або 4 бали. Варто зазначити, що в своїх відгуках користувачі особливо відзначили:

  • широкий спектр можливостей ESET PROTECT;
  • легкість придбання рішення;
  • якість підтримки.

Окрім цього, ESET отримала ще й інші вагомі відзнаки, а саме «Загальний вибір користувачів» та «Вибір користувачів для країн Європи, Близького Сходу та Африки».

Це визнання підтверджує наш обов’язок постійно розширювати можливості та захищати користувачів у цифровому світі. Ми безмежно вдячні за постійні відгуки користувачів, які також впливають на прийняття рішень, пов’язаних із розробкою продуктів. Ми будемо продовжувати впроваджувати інновації та прагнути до досконалості, щоб забезпечити високий рівень захисту користувачів – прокоментував Павол Балай, віце-президент корпоративного сегменту ESET.  

Окремо зазначимо, що Gartner Peer Insights — американська онлайн-платформа з оглядами та перевіреними відгуками користувачів щодо їх досвіду впровадження та використання саме корпоративних ІТ-рішень. Це робить платформу та її звіти знахідкою для користувачів, які ретельно підходять до вибору ІТ-продуктів для своєї компанії.