(0)
Як змінилася плата за реєстрацію юрособ, ФОПів та громадських формувань з 1 січня

Як змінилася плата за реєстрацію юрособ, ФОПів та громадських формувань з 1 січня

12 Січня 2021

Як змінилася плата за реєстрацію юрособ, ФОПів та громадських формувань з 1 січня

У Міністерстві юстиції нагадують, що з 1 січня 2021 року змінено розміри адміністративного збору за проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Зміни відбулись на підставі зміни розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, який з 1 січня 2021 року складає 2 270 грн (ст. 7 Закону «Про Державний бюджет України на 2021 рік».

Також, відповідно до частини третьої статті 26 Закону «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» державна реєстрація може проводитися у скорочені строки. Підстави, порядок та розмір плати за проведення державної реєстрації у скорочені строки встановлюються Кабінетом Міністрів України.

За державну реєстрацію політичної партії необхідно сплатити 317 800 грн.

Державна реєстрація відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації коштуватиме 640 грн.

За державну реєстрацію всеукраїнської творчої спілки адмінзбір становить 320 грн.

За державну реєстрацію територіального осередку всеукраїнської творчої спілки та регіональної (місцевої) творчої спілки - 160 грн.

За державну реєстрацію символіки політичної партії, організації роботодавців, об'єднання організації роботодавців необхідно сплатити 140 грн.

За державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу (крім громадських об'єднань та благодійних організацій), що містяться в Єдиному державному реєстрі, крім внесення змін до інформації про здійснення зв'язку з юридичною особою - 680 грн.

За державну реєстрацію змін до відомостей про громадське об'єднання чи благодійну організацію - 230 грн.

Державна реєстрація змін відомостей про прізвище, ім'я, по батькові або місцезнаходження фізичної особи - підприємця коштуватиме 230 грн.

Надання виписки для проставлення апостилю та витягу в паперовій формі - 110 грн.

Надання документа в паперовій формі, що міститься в реєстраційній справі - 160 грн.


 Детальніше в системі ЛІГА:ЗАКОН!

Безкоштовно отримати доступ до усіх матеріалів:

Отримати доступ на 24 години