(0)
Тарифи на відправку документів зростуть!

Тарифи на відправку документів зростуть!

6 Грудня 2019

Тарифи на відправку документів зростуть!

Тарифи на відправку документів зростуть!

“Укрпошта” повідомила про чергове підвищення вартості поштових відправлень з 1-го січня 2020 року. Звичайно, це говорить про збільшення витрат на кореспонденцію для українського бізнесу.

Щоб цього уникнути, є альтернатива – електронний документообмін FlyDoc. Незалежно від кількості документів, хоч 10, хоч 100 000! Безлімітна кількість за фіксовану вартість в звичній обліковій системі BAS

Але все по черзі!

Паперовий обмін — невиправдані витрати! Давайте розберемося чому?!

Якщо ви бухгалтер, то точно знаєте, що друкувати, підписувати, пакувати, відправляти, а потім ще й відстежувати доставку документів — це виснажливо. Коли компанія має невелику кількість контрагентів — це некритично, але коли мова йде про сотні, а то й тисячі контрагентів — це вже справжнє стихійне лихо.

Коли всі розрахунки проведені, документи запаковані та відправлені, то здається, що  можна видихнути з полегшенням. Але ось бухгалтер констатує надвеликі показники дебіторської заборгованості. Розпочинається справжнє розслідування: "Чи отримали ви наші первинні документи на оплату?"

Електронний документообмін з FlyDoc звільняє від усіх цих проблем та дозволяє заощаджувати час та кошти!

Що отримує компанія з FlyDoc?!

З FlyDoc наші клієнти отримують миттєве погодження документів з контрагентами, суттєву економію коштів, контроль статусів — отриманий чи підписаний документ, або відхилений контрагентом, якщо є розбіжності у цифрах! За рахунок того, що модуль інтегрований в BAS, робота здійснюється в одній інформаційній базі. Ніяких проміжних дій та рішень. Звичний інтерфейс та логіка.  Шляхом натискання 1 кнопки у FlyDoc створюються облікові документи на підставі електронних та навпаки. Знову ж таки, за рахунок того, що єдина база, у FlyDoc налаштований автоматичний контроль відповідності даних облікових та електронних документів, навіть після відправки.Для бухгалтера FlyDoc – це ковток свіжого повітря, - обмін первинними документами стає набагато зручнішим.

Кому цікаво порахувати — додаємо трохи цифр

Вартість відправки одного комплекту документів (4 аркуші) звичайною поштою коштує: 20 грн. Кур'єром, наприклад, “Новою Поштою” — від 40 до 80 грн за 1 комплект в один бік.

Якщо у вас 10 контрагентів, відправлення “Укрпоштою” вам обійдеться — 200 грн, при цьому про гарантовану адресну доставку не йдеться. “Новою поштою” — від 400 до 800 грн на місяць. А якщо додати до цього вартість конверта, паперу, тонеру та обслуговування принтерів, то одне відправлення стане майже безцінним!

Якщо 100 контрагентів, то відповідно “УП” — 2 тис., “НП” — 4 чи 8 тис. і так до нескінченності.

З FlyDoc — це завжди 417 грн/місяць незалежно від кількості документів!

FlyDoc - це очевидна економія коштів та часу працівників. А для самих бухгалтерів – це підвищення зручності та точності! Це економія нервів та гарний настрій!

Для всіх користувачів систем BAS надається 1 місяць користування FlyDoc безкоштовно