(0)
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

12 Січня 2024

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Шановні клієнти!
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot.

Основні зміни:

Новий розділ «Видаткова накладна» в модулі Склад

Завдяки новому функціоналу модуля Склад тепер можна реалізовувати товари безпосередньо зі складу. У новому розділі «Видаткова накладна» можна:

  • сформувати Видаткову накладну, за якою реалізується товар;
  • переглянути реєстр всіх наявних Видаткових накладних;
  • створити друковану форму та роздрукувати документи.

За замовчуванням кількість товарів, які були відвантажені на підставі Видаткової накладної, буде враховуватися у розрахунку облікового залишку товарів (у разі потреби ці налаштування можна змінити).


Зберігайте нові товари, що надходять на склад, ще зручніше

Додали автоматичне заповнення поля «Господарська одиниця» у картці нового товару, для якого створюється документ «Надходження» у модулі Склад. При додаванні нового товару під час створення документа «Надходження» у картці товару автоматично проставлятиметься назва ГО, яка була обрана у вікні «Надходження».


Зберігайте дані документа «Рух по товару»

Додали можливість експортувати дані документа «Рух по товару» модуля Склад.

Зберегти дані документа у файл формату Excel тепер можна, натиснувши кнопку «Експортувати» у вікні друкованої форми документа «Рух по товару».


Налаштовуйте перегляд реєстрів модуля Склад 

Додали можливість налаштовувати кількість документів для перегляду у розділах модуля Склад. Можна обрати 10, 20 ,50, 100, 250 чи 500 документів для відображення на одній сторінці у будь-якому розділі.


Нове:

  1. Додали у документ «Рух товарів» модуля Склад нове поле «Знижка, грн». Відповідно відкоригували розрахунку поля «Сума, грн» з урахуванням значення поля «Знижка, грн» (за наявності).
  2. Відкоригували друк цінників з модуля Склад.