(0)
Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc

4 Травня 2022

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc

Шановні клієнти!

Протягом квітня були внесені такі зміни у функціоналі програми M.E.Doc:

Первинні документи.

В модулі Реєстр електронних документів додано новий функціонал Візування документів, призначений для внутрішнього погодження вхідних та вихідних документів відповідальними особами компанії.

В модулі Реєстр документів довільних форматів доопрацьовано механізм експорту документів за допомогою команди Зберегти документ. Якщо каталог, у який зберігається документ, вже містить файл з таким самим іменем, до імені файлу, що зберігається, буде додано порядковий номер.

Об’єднана звітність ПДФО та ЄСВ.

Відкориговано автоматичне заповнення полів Дата початку та Дата закінчення при додаванні співробітників у Додаток 5 (J0510507, F0510507) за допомогою кнопки на панелі інструментів Додати співробітника.

Фінансова звітність за МСФЗ (формат iXBRL).

Реалізовано можливість зберігання у Корзині вилучених з обробки пакетів звітів модуля Реєстр документів МСФЗ. Перемістити у Корзину можна пакети, що мають статус: Новий, Готується, Передано на підпис, Підписано. Зверніть увагу, переміщення у Корзину виконується тільки при видаленні пакета звітів. При видаленні певного виділеного підпорядкованого документа пакета виконується остаточне видалення підпорядкованого документа без переміщення у Корзину.