(0)
"СОТА Каса" тепер з Portmone

"СОТА Каса" тепер з Portmone

25 Серпня 2021

"СОТА Каса" тепер з Portmone

"СОТА Каса" має хороші новини для користувачів — тепер у нашому програмному РРО доступна ще одна форма оплати — онлайн-оплата через сервіс Portmone.

Що таке Portmone?

Платіжна система Portmone є сучасною та зручною альтернативою класичного платіжного термінала. Тобто, бізнес, який має акаунт у сервісі Portmone та користується хмарним РРО “СОТА Каса”, може приймати онлайн-платежі від клієнтів за допомогою Portmone. 

Portmone — це вигідне рішення для будь-яких напрямків бізнесу, як онлайн, так і офлайн. У випадку здійснення продажу офлайн, достатньо просто показати QR-код покупцеві, він його відсканує, оплатить і отримає чек. Все працює просто та зрозуміло.

Як працює Portmone у “СОТА Каса”?

Якщо ви вже використовуєте Portmone у своїй роботі, то тепер робота з чеками для вас стане ще простішою. Вам достатньо просто ввести в “СОТА Каса” налаштування свого особистого кабінета. Якщо ж ви раніше не користувалися цією платіжною системою, то можете легко зареєструватися у сервісі на сайті Portmone або ж безпосередньо через наш ПРРО. 


Так, ваш клієнт отримує ще один зручний варіант для оплати покупок, ви — розширюєте свої можливості взаємодії з покупцем у формах оплат, а наш хмарний РРО, як завжди, миттєво реєструє чеки у податковій. 
Отже, тепер у “СОТА Каса” доступні чотири способи оплати: готівковий, картою, комбінований та Portmone. Як і раніше, доступні такі варіанти відправки чека користувачеві: SMS, QR та на e-mail. За потреби, ви, звісно, можете роздрукувати чек та надати покупцеві паперовий формат.

 

Телефонуйте, щоб дізнатися детальніше про “СОТА Каса”

044-581-59-06, 0675168469