(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.22

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.22

9 Липня 2021

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.22

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.22.
Основні зміни:

Актуальний облік Акцизного податку
На виконання наказу Міністерства фінансів України № 329 від 08.06.2021 р., «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» у Картці товару додано можливість зберігати значення штрих-коду марки акцизного податку на алкогольні напої, а також, реалізовано відображення збереженого значення штрих-коду марки акцизного податку на друкованих формах фіскального касового чека та видаткового чека.

Додавайте штрих-код марки акцизного податку у Картці товару
У Картці товару на вкладці Ставка податку додано поле Штрих-код марки акциз.податку, яке призначене для збереження значення штрихового коду марки акцизного податку на алкогольні напої.
Ввести значення штрихового коду марки акцизного податку у Картці товару також можна у Кабінеті Cashӓlot.

Імпортуйте штрих-коди марок акцизного податку у довідник «Номенклатура»
Додано можливість імпортувати значення штрих-кодів марки акцизного податку у довідник Номенклатура. Поле для збереження штрих-коду марки акцизного податку додано у шаблон імпорту Шаблон для імпорту.xlsx.
Імпортувати значення штрих-кодів марок акцизного податку також можна у Кабінеті Cashӓlot.
Зверніть увагу, якщо вказано лише значення штрих-коду марки без зазначення ставки акцизного податку, або одночасно зазначено ставку збору ПФ і ставку акцизного податку товар імпортовано не буде.


Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Видаляйте неактуальні номенклатури
Додано можливість видаляти номенклатури, які були переміщені у Архівні. Для видалення потрібно встановити позначку у рядку «архівної» номенклатури (у розділі Архівні або Всі) та натиснути іконку Корзина.

Контролюйте об’єм імпортованих даних
Додано контроль об’єму даних, що імпортується. Максимальний розмір файлу для імпорту номенклатур не повинен перевищувати 2 Мбайт. При спробі імпортувати файл більшого розміру буде виведено попередження.

Слідкуйте за зміненням ціни товару
Реалізовано збереження архівних цін в Картці товару. Переглянути історію цін можна, натиснувши кнопку Історія у Картці товару.

Використовуйте ставки додаткового збору
У розділі Довідники – Системні довідники додано новий довідник Ставки додаткового збору. Довідник недоступний для редагування.

Керуйте ставками податків
Додано можливість застосовувати ставку додаткового збору. У Картці товару на вкладці Ставка податку додано нове поле: Додатковий збір – Збір ПФ, у якому можна обрати ставку збору на обов'язкове державне пенсійне страхування.

Обирайте номенклатури швидко
Додано можливість обирати всі записи певного розділу довідника Номенклатура. Для цього у заголовку таблиці встановіть позначку Всі. Якщо позначку встановлено, виділяються всі записи обраного розділу довідника: Архів, Еталон, Нові або Всі.

Додавайте товари зручно
При додаванні картки нового товару у довідник Номенклатура автоматично відкривається розділ довідника Нові.

Ми прагнемо до досконалості:
1. У Кабінеті Cashӓlot доопрацьовані повідомлення, які з’являються під час редагування значень ДКПП, УКТ ЗЕД та групи товару у Картці товару за умови, якщо встановлено або встановлюється ставка ПДВ 14%.
2. Оновлено довідник Податкові інспекції.