(0)
СОФТКОМ отримав статус «Центр ERP»

СОФТКОМ отримав статус «Центр ERP»

23 Червня 2023

СОФТКОМ отримав статус «Центр ERP»

Любі клієнті!
Раді поділитися з вами важливою подією з життя компанії:

СОФТКОМ отримав дуже вагомий статус – «Центр ERP»

Чим даний статус такий особливий?

  1. Він підтверджує найвищий рівень кваліфікації з впровадження систем ERP класу – комплексних рішень для автоматизації всіх бізнес-процесів компанії в єдиній програмі (саме ці системи користуються популярністю серед великих підприємств України);
  2. Для його отримання треба довго та плідно працювати, адже необхідно пройти ряд ретельних перевірок рівня експертності спеціалістів та успішності реалізованих ERP проектів на базі BAS ERP.

Компанія СОФТКОМ блискуче впоралася! Як результат, 15 червня 2023 року ми отримали свідоцтво «Центру ERP» від Спілки Автоматизаторів Бізнесу – офіційне визнання високого рівня професіоналізму СОФТКОМ з впровадження систем ERP.

Компанія СОФТКОМ реалізує комплексну автоматизацію підприємств на базі рішення BAS ERP. Є декілька шляхів співпраці: придбати систему в компанії СОФТКОМ, а впровадження здійснювати самостійно. Цей варіант підходить для компаній, у яких в штаті є сертифіковані фахівці з систем автоматизації. Другий варіант передбачає впровадження ERP силами нашої проектної команди – більш правильний варіант для успішного запуску рішення в роботу й коректної реалізації всіх потреб.

BAS ERP – універсальна програма, яка за прийнятною ціною автоматизує управління всіма основними ділянками підприємства: регламентований облік, персонал та ЗП, виробництво, продажі, склад, взаємовідносини з клієнтами. Програма ідеально підходить для автоматизації середнього та великого бізнесу, виробничих підприємств. Адже, BAS ERP надає користувачам зручний функціонал:

  • ведення бухгалтерського та податкового обліку, включно з підготовкою обов'язкової (регламентованої) звітності;
  • планування процесів на підприємстві;
  • управління витратами, виробництвом, обладнанням, закупівлями, складом і запасами, продажами та відносинами з клієнтами, персоналом і розрахунком ЗП;
  • наскрізного управління в розрізі напрямів діяльності (особливо затребуване для багатопрофільних підприємств);
  • моніторингу та зручного аналізу всіх показників діяльності компанії (грошових надходжень, запасів, боргів постачальників/клієнтів, виконання плану продажів, закупівель, виробництва, тощо).

На цьому не зупиняємося!

Команда СОФТКОМ буде і надалі допомагати клієнтам працювати ефективніше завдяки впровадженню ERP рішень.

Маєте питання з приводу BAS ERP? Звертайтеся до «Центру ERP» СОФТКОМ!

Замовити дзвінок фахівця