(0)
Підтримку Windows 7 завершено

Підтримку Windows 7 завершено

15 Січня 2020

Підтримку Windows 7 завершено

14 січня завершилась підтримка ОС Windows 7. Отже, відтепер Microsoft більше не буде надавати для користувачів Windows 7:
  • технічну підтримку з будь-яких питань;
  • оновлення програмного забезпечення;
  • оновлення та виправлення системи безпеки.
Компанія Microsoft протягом року нагадувала користувачам про це та пропонувала перейти на Windows 10. Однак на початок 2020 року частка користувачів «сімки» становить 26,8% і близько 400 млн користувачів все ще залишаються вірними цій версії операційної системи.

Що робити користувачам?
Підтримку Windows 7 припинено, але програмне забезпечення буде продовжувати функціонувати. Однак воно стане більш вразливим до вірусів і інших загроз безпеки. Тому Microsoft і рекомендує перехід на Windows 10.

Компанія СОФТКОМ – сертифікована компанією Microsoft. Користувачам Windows 7 ми пропонуємо кілька найбільш поширених варіантів переходу:
  • придбання ліцензійної версії ОС Windows 10,
  • перевстановлення Windows 10 на ПК з перенесенням даних із Windows 7 
    (всі дані при цьому збережуться і будуть доступні).

Всім, хто розглядає питання переходу на Windows 10, радимо спочатку проконсультуватися з нашими фахівцями. Ми підберемо оптимальний варіант переходу, виходячи з Ваших задач, і допоможемо Вам його здійснити.

І, наостанок, гарна новина для користувачів Chrome. Компанія Google оголосила, що повна підтримка Chrome для Windows 7 триватиме ще як мінімум 18 місяців - до 15 липня 2021 року.