(0)
Переваги LIGA360 для продуктивної роботи під час воєнного стану

Переваги LIGA360 для продуктивної роботи під час воєнного стану

23 Травня 2022

Переваги LIGA360 для продуктивної роботи під час воєнного стану

Тисячі користувачів, які продовжують працювати в Україні попри важкі часи, обирають для виконання щоденних професійних завдань LIGA360. Саме тому команда LIGA ZAKON щоденно працює та розвиває IT-платформу LIGA360 для компаній і професіоналів.

Сьогодні ми презентуємо новинки рішення, які, сподіваємось, будуть корисні для бізнесу й допоможуть тримати руку на пульсі щоденних змін у державі.

Графічні зв'язки в роботі з НПА й аналітикою

Це новий спосіб аналізу та пошуку інформації, унікальна розробка для України та вже оцінений багатьма фахівцями у Європі й Америці світовий тренд.

Графічні зв'язки документів у LIGA360 дають змогу миттєво аналізувати результати пошуку та виявляти найважливіше. Замість багатьох рядків у списку документи й НПА подано в інтуїтивно зрозумілій діаграмі: список документів та НПА зображено у вигляді схеми пов'язаних між собою кіл різних кольорів і розмірів залежно від статусу та значущості.



Графічні зв'язки документів - це можливість легкої аналітики й визначення найважливіших документів, можливість аналізувати їх зв'язки з іншими, швидко фільтрувати результати та перебудовувати діаграму за багатьма критеріями.

Зокрема, за допомогою різноманітних інструментів можна відокремити документи певного статусу: чинні, утратили чинність, законопроєкти. Одразу ж зрозуміло, чи посилається документ на інший або чи пов'язаний із документами, якими він змінюється.

Окрім того, за потреби можна переглядати діаграму з найбільш релевантних документів, фільтрувати їх за типами, видавниками, категоріями. Слід звернути увагу на таймлайн, розташований у нижній частині екрана: завдяки його інтерактивності можна підсвічувати документи певного часового періоду.

Інформаційний модуль "Воєнний стан"

Вражає сьогодні й кількість законодавчих та інформаційних сповіщень. Тож, щоб тримати руку на пульсі законодавчих нововведень і новин у всіх рішеннях LIGA360, ми створили модуль "Воєнний стан".



Відтепер на головному екрані LIGA360 користувачам доступна найактуальніша інформація: законодавчі зміни, аналітичні матеріали та роз'яснення, консультаційні відповіді від експертів LIGA ZAKON і ДПС, повна картина економічних новин, які стосуються війни. Окрім того, можна не тільки дізнатися інформацію від українських ЗМІ, а й проаналізувати російську пропаганду.

Також у цьому інформаційному модулі доступний перелік нотаріусів, які працюють, і список волонтерських організацій, до яких можна звернутися за потреби.

Корисними в роботі користувачів LIGA360 будуть і тематичні добірки "Новації на актуальні теми під час воєнного стану": господарська діяльність, податки й облік, ЗЕД і мито, пенсії, виплати, пільги, акциз та ліцензії, благодійна допомога, суд, юстиція, нотаріат, власність тощо.

Управління договірною роботою

Для тих, хто працює з угодами, стане у пригоді наш новий функціонал управління договірною роботою в LIGA360 (Contractum). Тут доступні різноманітні шаблони договорів від LIGA ZAKON, а також є можливість створити власний зручний шаблон для роботи. Новинка функціоналу Contractum, на яку варто звернути увагу, - власні шаблони розділів для формування договорів.



Для фахівців, які працюють за кордоном, цікавими будуть найпопулярніші шаблони англійською мовою, які можуть стати у пригоді бізнесу, особливо у випадках, коли бізнес намагається відновитися за кордоном.

Сьогодні ми презентували вам лише новинки, але не варто забувати і про базові важливі інструменти в період воєнного стану: це й перевірка контрагентів на наявність російських та білоруських бенефіціарів, і можливість переглядати й аналізувати судову практику, і ставити на моніторинг розклад судових засідань тощо.

Якщо у вас залишилися питання, потрібні роз’яснення, консультації експертів, в системаx ЛІГА:ЗАКОН ви отримаєте розгорнуті відповіді. Замовте безкоштовний тест-драйв.

Отримати доступ на 24 години