(0)
Бухгалтерські семінари грудня

Бухгалтерські семінари грудня

26 Грудня 2017

Бухгалтерські семінари грудня

Грудень видався спекотним і дуже пізнавальним для бухгалтерів з усієї України. Напередодні Нового року відбулося відразу 2 бухгалтерських семінари в Києві.
Семінари проходили в різних точках Києва і в різні дні, але однаково допомогли учасникам розібратися у численних законодавчих змінах і розкласти для себе «все по поличках». Додатково об'єднала ці семінари присутність на них компанії СОФТКОМ.

А тепер трохи про кожний із заходів:

Великий бухгалтерський семінар (14 грудня) зібрав в конгрес-холі «Космополіт» 1000 учасників і більше 3000 глядачів дивилися його в онлайн режимі. Імениті лектори (Тетяна Мойсеєнко, Володимир Блотнер, Людмила Тимофєєва, Вікторія Величко, Олександр Смирнов) розглядали найактуальніші бухгалтерські тематики, а також відповідали на численні запитання слухачів. По завершенню семінару всіх чекала розважальна частина заходу, а саме спектакль-комедія «Тітонька Чарлі».
СОФТКОМ традиційно виступив у ролі співорганізатора цього заходу! Біля нашого стенду клієнти мали можливість отримати консультації з програмам M.E.Doc, 1С:Підприємство та ЛІГА: ЗАКОН, дізнавалися про діючі акції та спец.пропозиції. Також серед слухачів ми провели розіграш 3 пляшок фірмового шампанського від СОФТКОМу.

Лекторій (20 грудня) зібрав в ПАТ «Київпроекті» понад 300 бухгалтерів і керівників. На заході розглядалися питання пенсійної реформи, зміни по ЄСВ, а також в сфері соціального страхування.
За нашим стендом будь-який учасник семінару міг отримати консультацію з програмам 1С:Підприємство та їх супроводу.

Із року в рік незмінним для таких заходів лишається те, що нам дуже приємно зустрічати на них існуючих клієнтів СОФТКОМу і знайомитися з новими людьми! СОФТКОМ і надалі буде підтримувати бухгалтерів на семінарах і допомагати їм у вирішенні своїх робочих питань!

Чекаємо Вас на наступних заходах!

Вашій увазі невеликий фотозвіт:

Галерея