(0)
Великий бухгалтерський семінар Дебет-Кредит

Великий бухгалтерський семінар Дебет-Кредит

8 Липня 2016

Великий бухгалтерський семінар Дебет-Кредит

Задати питання
Хочете дізнатися подробиці? — Запитайте нас! 
7 липня 2016 року в театрі ім. Лесі Українки відбулося найочікуваніша подія літа - Великий Бухгалтерський Семінар Дебет-Кредит ! Семінар став справжнім святом і джерелом знань для понад 800 бухгалтерів з усієї України, а також для величезної кількості глядачів, які дивилися семінар в режимі онлайн.

На семінарі зіркові лектори (Тетяна Мойсеєнко, Сергій Дробоття, Олена Самарченко, Олександр Смирнов) розглядали найактуальніші бухгалтерські тематики, а також відповідали на численні запитання слухачів. А завдяки онлайн трансляції семінару розібратися у всіх нововведеннях змогли не тільки слухачі в залі, а й усі бажаючі прямо на своїх робочих місцях. А по завершенню семінару всіх присутніх в залі бухгалтерів очікував спектакль-комедія '' Шалена ніч, або одруження Пігдена ''.

Співорганізатором даного заходу традиційно був СОФТКОМ! Біля нашого стенду клієнти мали можливість отримати консультації за програмами M.E.Doc, 1С:Підприємство та ЛІГА: ЗАКОН; дізнавалися про діючі акції та спец.предложение. Також СОФТКОМ став причиною поліпшення настрою кількох щасливих бухгалтерів. На честь майбутнього свята, Дня бухгалтера, нами був організований розіграш і 5 щасливих переможців вирушили додому з подарунками від СОФТКОМа! Особливий подарунок (стильну еко-сумку) в подяку за свою активну допомогу отримала бухгалтер із залу, яка допомагала нам розігрувати призи!

Ми були дуже раді зустріти на семінарі існуючих клієнтів СОФТКОМ і познайомитися з новими людьми! СОФТКОМ і надалі буде підтримувати бухгалтерів на подібних заходах і допомагати їм у вирішенні своїх робочих питань!

Чекаємо Вас на наступних заходах!

Вашему вниманию небольшой фотоотчет:

IMG_2883_web.jpg

IMG_2908_web.jpg

IMG_2915_web.jpg

IMG_2927_web.jpg