(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.40

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.40

23 Лютого 2022

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.40

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.40.
Основні зміни:

Вводьте кількість штучних товарів залежно від кодів УКТ ЗЕД

Для одиниці виміру Штука доопрацьовано можливість введення та відображення кількості у форматі цілого числа з 2-ма десятковими знаками. Кількість вводиться та відображається як ціле число з 2-ма десятковими знаками для товарів зі встановленою одиницею виміру Штука, за виключенням товарів, коди УКТ ЗЕД яких починаються на: 2204, 2205, 2207, 2208.

Керуйте Cashӓlot за допомогою клавіатури

Реалізовано можливість використовувати клавіші керування курсором, а також клавішу Tab для переміщення по блокам вікон у розділах програми.

Підтвердження оплати за допомогою POS-терміналів

У полі Код авторизації додано можливість введення комбінацій літер та цифр для підтвердження оплати при виникненні нештатних ситуацій у роботі з POS-терміналом при реєстрації чека.

Реквізити у Z-звіті згідно з законодавством

Відповідно до вимог законодавства у друкованій формі Z-звіту змінено назву реквізиту Загальна сума на Загальний підсумок розрахункових операцій.

Доопрацьовано Драйвер для BAS

  1. Для формування статистики у розділі кабінету користувача Аналітика налаштовано коректну передачу інформації щодо оплати чека при роботі через Драйвер для BAS.
  2. Доопрацьовано механізм формування Z-звіту при закритті зміни у разі роботи через Драйвер для BAS.
  3. Відкориговано розрахунок суми в чеку по позиції номенклатури при встановленому параметрі IsPriceIncludeVAT = False.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано механізм сканування та пошуку товарів за штрих-кодом у випадку, якщо штрих-код містить символ «пробіл» та літери.
  2. Доопрацьовано механізм використання функціональних клавіш клавіатури F1 – F12 при застосуванні попередньо запрограмованих сканерів штрих-кодів. Якщо сканер буде працювати у режимі натискання клавіш F1 – F12, механізм роботи з гарячими клавішами не буде використовуватися, їх натискання можливе виключно з клавіатури.