(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.42

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.42

17 Травня 2022

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.42

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.42.
Основні зміни:

Зберігайте ключі КЕП у хмарному сховищі.

У режимі «офлайн» реалізовано підтримку роботи з сертифікатами, ключі яких зберігаються у захищеному хмарному сховищі CloudKey.

Значення штрихового коду товару для підакцизних товарів у чеку.

Для підакцизних товарів на друкованій формі чеків продажу та видаткових чеків додано відображення цифрового значення штрихового коду товару. Цифрове значення штрихового коду товару друкується на чеку за умови:

  • у картці товару у полі Ведіть штрих-код внесено значення штрих-коду товару;
  • поле Акцизний податок містить значення «5%» та літеру.

Відображення залишку готівки у Х-звіті.

Додано можливість налаштувати відображення у друкованій формі Х-звіту реквізиту Залишок готівки в касі та суми залишку на момент формування звіту. Залишок готівки відображається тільки за наявності відповідних налаштувань у Кабінеті Cashӓlot.

Відображення значення Без ПДВ у чеках.

Додано можливість налаштувати відображення значення Без ПДВ на друкованій формі чеку продажу та видаткового чека. Значення Без ПДВ відображається за наявності відповідних налаштувань у Кабінеті Cashӓlot, а також, якщо товари, додані в чек, не мають вказаного ПДВ в Картці номенклатури. Якщо є хоча б один товар з ПДВ у чеку, значення Без ПДВ не відображається.

Відбір чеків за типом.

У розділі Історія операцій додано можливість відбирати чеки по типу (фіскальний, видатковий, службове внесення тощо). У блоці Розширений пошук додано поле Тип чеку. За замовчуванням у полі Тип чеку встановлено значення Всі.

Доопрацьовано API з СОМ інтерфейсом.

Для можливості інтеграції Cashӓlot з обліковими системами, що використовують мови програмування Pascal Script, Xbase, реалізовано новий спеціальний режим роботи, SPECIFICAPIMODE значення "2", який переводить API COM Cashӓlot в оптимізований режим роботи з інтеграціями, а також, підтримує можливість одночасної роботи з декількома ПРРО та може працювати як в режимі без інтерфейсу, так і з увімкненим інтерфейсом.