(0)
Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.47

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.47

3 Жовтня 2022

Вийшло оновлення Cashаlot 01.00.47

Увага, вийшло оновлення Cashаlot 01.00.47.
Основні зміни:

Продавайте товари швидко та зручно

Реалізовано можливість додавання у чек товару/послуги без попереднього створення картки номенклатури.

Касир може додати у чек товар/послугу за назвою та вручну вказати значення ціни, кількості товару/послуги, знижку (за потреби).

Функція доступна при роботі з ПРРО, для яких виконано відповідні налаштування у розділі Всі каси – Налаштування – Продаж без картки номенклатури та по вільній ціні у Кабінеті користувача Cashӓlot.

Для додавання товару/послуги у чек без збереження картки номенклатури у вікні формування чека введіть назву товару/послуги та натисніть кнопку Додати без створення картки номенклатури.

Далі, залежно від налаштувань, виконаних у Кабінеті користувача Cashӓlot:

- у вікні, що відкриється, заповніть додаткові реквізити товару/послуги, необхідні для формування фіскального чека: Найменування, Ціна, грн, ставка ПДВ та Літера, ставка Акцизного податку та Літера, Код УКТЗЕД, Код ДКПП. Введіть потрібну кількість у полі К-ть, у колонках Знижка, грн або Знижка, % за потреби введіть значення знижки або

- якщо у Кабінеті користувача Cashӓlot активовано опцію Без запиту додаткових реквізитів, у рядку доданого у чек товару/послуги введіть тільки кількість, ціну та значення знижки (за потреби) без зазначення додаткових реквізитів.

Доданий таким чином товар/послуга не зберігається у довіднику Номенклатура.

Заповнюйте картки номенклатури швидше

Реалізовано автоматичне заповнення поля Група у картці нової номенклатури значенням, що було обране у фільтрі Група довідника Номенклатура.

Переглядайте ціну та одиницю виміру при додаванні товарів у чек

У список товарів, що відкривається під час пошуку товарів у вікні формування чека, додано інформацію про ціну та одиницю виміру товарів.

Зазначайте кількість повернення правильно

При формуванні видаткового чека додано контроль кількості номенклатурної позиції, що повертається. У графі К-ть видаткового чека неможливо ввести значення, що перевищує кількість номенклатурної позиції у фіскальному чеку продажу.

Додаткова інформація у розділі Історія операцій

У колонці Опис реєстру Історія операцій для сторнованих чеків додано відображення примітки "сторновано".

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Змінено формат імені файлу при виконанні експорту Звіту про реалізовані товари. У разі формування звіту за один день ім’я файлу матиме формат: «Звіт про реалізовані товари (надані послуги) за ДД.ММ.РРРР.xlsx». При формуванні звіту за період файл зберігатиметься з іменем: «Звіт про реалізовані товари (надані послуги) за період з ДД.ММ.РРРР по ДД.ММ.РРРР.xlsx», де ДД.ММ.РРРР – день місяць та рік.
  2. Змінено формат імені файлу при експорті Історії операцій, у разі обрання інтервалу За весь період. У ім’я файлу додаватимуться дати реєстрації першого та останнього чека з переліку всіх чеків, що зберігаються у реєстрі.
  3. У реєстрі и для фільтра Розширений пошукКористувач додано значення Всі користувачі. Значення Всі користувачі встановлено за замовчуванням.
  4. Відкориговано розрахунок загальної суми знижки у Звіті про реалізовані товари для товарів, що реалізовані за способом оплати Передоплата та Післяплата.
  5. Додано відображення реквізиту Касир та прізвища, ім’я, по батькові касира на друкованих формах службових чеків:
    1. Службове внесення;
    2. Службова видача.
  6. Реалізовано відображення ПІБ Старшого касира, який зареєстрував операцію, у разі, якщо зміна у касі була відкрита іншим касиром.
  7. Для користувача, авторизованого з КЕП Старшого касира, реалізовано можливість входу у зміну, що була відкрита іншим користувачем.
  8. На друкованих формах Z-звіту та Х-звіту змінено назву реквізиту Загальний підсумок розрахункових операцій на Загальна сума.
  9. При закритті зміни у вікні Службової видачі реалізовано можливість редагування суми службової видачі, якщо сума готівки в касі більше заданого Ліміту залишку готівки в касі.
  10. Додано попередження про формування видаткового чека на основі фіскального чека продажу, за яким раніше вже здійснювалось повернення товару.