(0)
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

10 Жовтня 2023

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Шановні клієнти!
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot.

Основні зміни:

Керуйте обліковими даними
Відтепер користувачі можуть змінювати дані, зазначені у обліковому записі.
Змінювати дані можна у розділі Налаштування – Профіль акаунта. Для редагування доступні поля:
- ПІБ – прізвище, ім’я та по батькові користувача;
- Email – електронна адреса;
- Телефон – номер телефону.

При зміні номера телефону необхідно підтвердити операцію, ввівши код, отриманий у SMS. Якщо увімкнено двофакторну автентифікацію, підтвердити зміни необхідно як за SMS кодом, так і за допомогою Google Authenticator. Після зміни номера телефону Cashalot запропонує авторизуватися за новим номером.

Обмежуйте час продажу алкогольних напоїв
Cashalot автоматично контролюватиме час продажу алкогольних напоїв, і заборонить проведення даної операції у невстановлений час.
У розділі Мій бізнес – Налаштування додано налаштування Час продажу алкогольних напоїв, де можна встановити період часу, у який дозволяється продаж алкогольних напоїв. Можна налаштувати обмеження як для всіх ГО, так і для обраних ГО.
Обмеження продажу у визначений час діє для номенклатури товарів, що містять УКТЗЕД, які починаються з 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. У картці Надходження товарів реалізовано автоматичне заповнення поля Договір значенням номера договору із картки контрагента. Поле Договір заповнюється значенням після вибору назви контрагента у полі Постачальник.
  2. У розділі Аналітика – Касові зміни відкориговано назву колонки Збір ПФ 7,5%, грн.
  3. Відкориговано роботу з каталогами дискового простору при використанні мобільної версії кабінету користувача Cashalot.
  4. Оновлено довідник Код території за КАТОТТГ.