(0)
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

1 Вересня 2022

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Шановні клієнти!
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot.

Основні зміни:

Налаштовуйте допустимий залишок готівки в касі на кінець зміни

Реалізовано можливість налаштування залишку готівки, що може залишатися у касі в кінці зміни. Після закриття зміни збережена в касі сума залишку готівки переноситься до наступної зміни при виконанні операції Службове внесення.

Налаштування реалізовано у розділ Всі каси – Налаштування – Налаштування залишку готівки в касі. Перед налаштуванням необхідно обрати відповідні ПРРО.

Щоб встановити ліміт залишку готівки, у полі Ліміт залишку готівки в касі, грн необхідно ввести максимальну суму готівки, що повинна залишатися у касі після закриття зміни. При закритті зміни операція Службова видача буде виконуватися на суму готівки, що перевищує встановлений ліміт. Якщо необхідно залишати повністю всю суму готівки в касі та не виконувати операцію Службова видача, активуйте тільки перемикач Залишати всю готівку в касі, грн.

Зверніть увагу, якщо одночасно встановлено налаштування Ліміт залишку готівки в касі і активовано опцію Залишати всю готівку в касі, то при закритті зміни буде виконуватися операція Службова видача у разі перевищення суми встановленого ліміту залишку готівки в касі. Завантаження та оновлення налаштувань виконується під час відкриття зміни на ПРРО. У разі відкриття зміни у режимі «офлайн» зберігаються налаштування, що були завантажені у ПРРО при попередньому відкриття зміни в режимі «онлайн».

Знаходьте товари у довіднику за штрих-кодом

У довіднику Номенклатура реалізовано можливість здійснювати пошук номенклатури за цифровим значенням штрих-коду.

Додаткова інформація у модулі Аналітика

У розділах Статистика по чекам продажу та Статистика по чекам повернення додано колонку Коментар, що дозволяє переглядати коментарі до чеків. Щоб відобразити або приховати колонку скористайтеся конфігуратором таблиці. Поле Коментар також зберігається у файлах звітів Статистика по чекам продажу.xlsx та Статистика по чекам повернення.xlsx.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Налаштовано збереження ціни номенклатури для ГО з однаковою назвою, але різною адресою.
  2. Відкориговано перенесення значення одиниць виміру при імпорті номенклатури.
  3. У розділі Аналітика при перегляді друкованих форм чеків продажу та видаткових чеків додано відображення блоку детальної інформації щодо оплати за допомогою POS-термінала. (За наявності такої інформації.)
  4. Доопрацьовано оновлення інформації про статус ПРРО.