(0)
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

3 Жовтня 2022

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Шановні клієнти!
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot.

Основні зміни:

Налаштовуйте можливість продажу без попереднього заповнення картки номенклатури

У Кабінеті користувача Cashӓlot реалізовано можливість налаштувати продаж товарів/послуг без створення картки номенклатури.

У розділі Всі каси – Налаштування додано пункт Продаж без картки номенклатури та по вільній ціні.

Для налаштування продажу без збереження товару/послуги у довіднику Номенклатура необхідно обрати назву господарської одиниці та ПРРО, для яких повинна бути доступна функція.

Для кожного обраного ПРРО можна налаштувати параметри роботи:

- Продаж без створення картки номенклатури – під час додавання у чек товарів/послуг за назвою, що відсутні у довіднику Номенклатура, буде з'являтися вікно для введення додаткових реквізитів, які відображаються у фіскальному чеку: Найменування, Ціна, грн, ставка ПДВ та Літера, ставка Акцизного податку та Літера, Код УКТЗЕД, Код ДКПП;

- Без запиту додаткових реквізитів – додавання у чек товарів/послуг за назвою, що відсутні у довіднику Номенклатура, без зазначення додаткових реквізитів. Вікно запиту додаткових реквізитів відображатись не буде. Опція доступна тільки після встановлення налаштування Продаж без створення картки номенклатури.

Налаштовуйте продаж та/або повернення за вільною ціною у розділі Всі каси

Зверніть увагу!

Налаштування продажу/повернення за вільною ціною (відмінною від вказаної у довіднику Номенклатура) перенесено у розділ Всі каси – Налаштування.

Тепер можна налаштовувати продаж/повернення товарів для кожного ПРРО окремо.

Налаштування продажу/повернення за вільною ціною, що були встановлені у попередніх версіях програми, автоматично будуть перенесені у розділ Всі каси.