(0)
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

17 Травня 2022

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

Шановні клієнти!
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot.

Основні зміни:

Переглядайте докладну інформацію про ГО.
Додано можливість швидко переглянути інформацію про ГО у розділі Всі каси. Для перегляду даних натисніть іконку з зображенням ока біля назви господарської одиниці.

Новий інструмент у розділі Аналітика .
У розділі Аналітика з’явився новий інструмент Касові зміни, який допоможе проаналізувати стан змін у ПРРО (відкриті/закриті) та підсумкові дані по розрахунковим операціям. При відкритті розділу автоматично формуються аналітичні дані по всім ПРРО та ГО за поточний тиждень. Змінити критерії відбору даних можна за допомогою полів фільтру.

У розділі представлена інформація:

  • сумарна кількість закритих/незакритих змін на ПРРО, за певний період;
  • сумарний час (в годинах) протягом якого на ПРРО повинна була бути закрита зміна;
  • дані про ПРРО, які не закрили зміну протягом доби;
  • підсумкові дані по сумам продажу та повернення у розрізі видів оплат, ПДВ, акцизу, збору до ПФ, службовій видачі, службовому внесенню.

Налаштовуйте відображення залишку готівки у Х-звіті.
У розділі Всі каси - Налаштування додано розділ Налаштування відображення залишку готівки в касі у Х-звіті. У розділі можна обрати ПРРО, для яких на друкованій формі Х-звіту потрібно відображати реквізит Залишок готівки в касі та суми залишку на момент формування звіту.

Налаштовуйте відображення значення Без ПДВ у чеках.
У розділі Мій бізнес - Налаштування додано розділ Налаштування відображення значення «Без ПДВ». У розділі можна обрати господарські одиниці, для яких на друкованій формі чеку буде відображатися значення Без ПДВ. Відображення значення Без ПДВ на друкованій формі фіскального чека здійснюється у ПРРО, що належать до господарських одиниць, для яких виконано налаштування відображення.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Відкориговано відображення інформації після реєстрації чеків у розділі Аналітика – Аналітика по реалізованим товарам, у колонці Код УКТ ЗЕД.
  2. Налаштовано відображення даних у розділі Аналітика за обраний користувачем інтервал часу.
  3. У розділі Склад відкориговано відображення даних у таблиці Форми обліку товарних запасів за обраний період часу.