(0)
Зважування вагового товару через ПРРО Cashаlot

Зважування вагового товару через ПРРО Cashаlot

28 Червня 2022

Зважування вагового товару через ПРРО Cashаlot

Сьогодні, завдяки розвитку технологіям, касири мають можливість зважувати товар в магазинах прямо на касі, що дуже зручно для покупців. Однак така функція доступна лише в тих магазинах, в яких використовують сучасні касові апарати, до яких можна підключити електронні ваги.

Звертаємо увагу наших користувачів, що у ПРРО Cashаlot доступні всі найсучасніші можливості, у тому числі і зважування товарів на касі.

Щоб мати можливість автоматично отримувати кількість вагового товару для доданої товарної позиції у чек необхідно:

  • Підключити електронні ваги до пристрою, на якому встановлено ПРРО Cashӓlot.
  • Виконати необхідні налаштування у розділі Налаштування – Додаткове обладнання – Ваги (рис. 1). Детально про налаштування дивіться у довідці до ПРРО Cashӓlot .

Рис.1

  • У картці вагового товару зазначити одиницю виміру вагового товару (кілограм, грам, міліграм, тощо), відмітка Ваговий товар при цьому буде встановлена автоматично (рис.2).

Рис. 2

Алгоритм роботи касира у ПРРО Cashӓlot з підключеними вагами для зважування товару:
  1. Відскануйте штрих-код вагового товару або введіть значення артикулу, штрих-коду товару або найменування товару у рядку пошуку, що розташовано у верхній частині вікна, та у відображеному переліку відповідних товарів оберіть потрібну позицію. Товарну позицію буде додано до чеку.
  2. Покладіть товар на ваги та дочекайтеся поки на індикаторі ваг з'явиться вага товару.
  3. У рядку відповідної товарної позиції натисніть кнопку Отримати вагудля автоматичного внесення до поля К-ть отриманого значення від електронних ваг. Перед натисканням кнопки обов’язково переконайтеся, що обрана позиція в чеку відповідає товару, який зважується. (рис. 3)

Рис. 3

  1. Кнопка Отримати вагу доступна у рядку товарної позиції, якщо електронні ваги підключено та налаштовано у ПРРО та у картці товару зазначено одиницю виміру вагового товару і встановлено ознаку Ваговий товар.
  2. Щоб отримати вагу товарної позиції ще раз, покладіть товар на ваги та повторно натисніть кнопку Отримати вагу.

Більше корисних матеріалів по використанню ПРРО Сashalot на сайті СОФТКОМ.